Diensten

Nostalgie komt tot leven…

Wij regelen graag alles tot in de puntjes voor u. Het papierwerk, de praktijk en het financiële deel. Van offerte- en contractfase tot en met de oplevering en nazorg, alles wordt met de grootste zorg voor u uitgevoerd. U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende offerte die geheel is toegespitst op uw persoonlijke wensen. Eventuele opties, alternatieven en aanpassingen worden daar meteen in meegenomen. Onze contracten zijn helder, zonder “kleine lettertjes”, en geheel op basis van de Bouwgarant constructie.

Geen verrassingen

Tijdens de werkvoorbereidingsfase worden de tijdslijnen uitgezet, materialen vastgelegd, maatvoeringen gedaan en detailleringen bepaald. Deze fase wordt samen met u met grote aandacht doorlopen zodat we tijdens de bouw niet voor verrassingen komen te staan.

Passie voor het vak

Betrokkenheid en passie voor het vak herkent u bij al onze medewerkers. Tijdens de bouw is een vast team voor u aan het werk. Omdat we met korte organisatielijnen werken, heeft u ook vaste aanspreekpunten. Hierdoor verloopt de communicatie optimaal en kan er snel en efficiënt worden gewerkt. Projecten worden daardoor vlot en correct gerealiseerd. Ook aan de oplevering en aan de nazorg besteden wij veel aandacht, zodat u maximaal van uw droom kunt genieten.