Nieuwbouw

Het bouwen van nu zit in onze genen

Wij zijn een bouwbedrijf met een jong team van enthousiaste bouwprofessionals en hebben een frisse kijk op ‘het bouwen van nu’. Het is ons doel om uw woning of bouwproject op de toekomst af te stemmen. Denk hierbij aan:

  • uw comfort van wonen of werken voor nu en later
  • toekomstige uitbreidings- of inbreidingsmogelijkheden
  • energiebesparend en vooruitstrevend bouwen

Novelbouw heeft een duidelijke aanpak in bouwen. We leveren kwaliteit, we geven u altijd helderheid in afspraken en zaken, we komen die afspraken na en we streven altijd naar het beste resultaat voor u.

Het beste advies al in het vroegste stadium

Al bij uw eerste bouwplannen adviseren wij u met betrekking tot ontwerp, materiaalkeuze, bouwtechnische mogelijkheden enz.. Zo kunnen wij een realistische budgetbepaling afgeven en indien wenselijk een haalbaarheidsonderzoek doen.
Hierna volgt de ontwerpfase waarin wij meestal een grote rol spelen met betrekking tot budgetbeheersing door het geven van slimme en praktische bouwtips. Wij halen daarmee de maximale mogelijkheden en wensen uit uw budget zodat er een haalbaar en definitief plan op tafel komt.

De uitvoering: alles volgens planning

Wij werken met een strakke en realistische planning waar u op kunt rekenen. Tijdens het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, staat de kwaliteit en realisatie van uw droomproject voorop.