Verbouw

Verbouwen zonder kopzorgen

Novelbouw werkt met een compact team van enthousiaste bouwprofessionals die gedurende uw verbouwingsproject altijd voor u klaarstaan. Wij maken heldere afspraken en u heeft altijd korte lijnen met onze medewerkers. Wij zorgen er altijd voor dat de verbouwing zo min mogelijk effect heeft op de leefbaarheid van uw woning, kantoor of gebouw.

Al vanaf uw eerste plannen om te verbouwen bekijken wij of uw verbouwwensen (bouwtechnisch) haalbaar zijn en adviseren wij u met een realistische budgetbepaling. Tijdens de ontwerpfase spelen wij een grote rol omdat we slimme en praktische bouwtips geven die bijvoorbeeld een grote bijdrage in de budgetbeheersing hebben. Als het ontwerp definitief is dan weet u precies waar u aan toe bent voor wat betreft kosten, planning en uitvoering. Zo gaan we perfect voorbereid aan de slag!

Zo min mogelijk overlast tijdens de verbouwing

Wij minimaliseren de overlast van de verbouwingswerkzaamheden door de benodigde voorzorg maatregelingen te treffen, een schone werkplek te houden en door goed met u in communicatie te zijn over planning en afspraken. Zo werken we naar het beste eindresultaat en helpen wij uw dromen te realiseren.