Referenties

“"De planning klopte van het begin tot het eind. Dit vinden wij echt een super sterk punt van Novelbouw."”

Fam. vd Heuvel | Bakel | Verbouwing

Lees verder

"Onze ervaring met Novelbouw is super positief.
Eind Januari hebben wij Novelbouw benaderd voor een verbouwing van de bovenverdieping van onze boerderij.
Het moest in een kort tijdsbestek gerealiseerd worden want er was een baby op komst.
Met een behoorlijke klus op zak werd er door Novelbouw direct actie ondernomen en
binnen de kortste keren was er een plan waarin wij ons konden vinden.
De offerte was helder en duidelijk.
De planning klopte van het begin tot het eind. Dit vinden wij echt een super sterk punt van Novelbouw.
Ook was er goede communicatie tussen Novelbouw en ons en bij vragen werden er goede ideeën aangedragen. "
Uiteindelijk was de verbouwing perfect op tijd klaar en is het resultaat schitterend.
Kortom... Novelbouw is een no-nonsense bouwbedrijf waar vakmanschap, prijs/kwaliteit en planning hoog in het vaandel staat.
Een echte aanrader voor iedereen die (ver)bouwplannen heeft !!

“Wij zijn zeer tevreden over manier waarop Novelbouw het mogelijk maakte dat we in onze woning konden blijven wonen.”

Meulendijks | Milheeze | Verbouw woning

Lees verder

“We zijn ontzettend tevreden over de realisatie van de erker aan ons woonhuis door Novelbouw. Te beginnen met de heldere en complete offerte. Geen verrassingen achteraf en alle aspecten uit de offerte getuigen van vakkundigheid zeker op de punten welke door Novelbouw praktischer of esthetisch aangedragen zijn. Ook de flexibiliteit waarmee aspecten in de offerte aangepast kunnen worden heb ik als zeer prettig ervaren.

De manier waarop Novelbouw het mogelijk heeft gemaakt dat we in de woning konden blijven wonen stemt ons zeer tevreden. Een keurig stofschot is opgetrokken en binnen 3 dagen was de woning alweer wind en waterdicht. Zeker niet onbelangrijk is de goede communicatie tussen Novelbouw en mij. Elk bezoek van een onderaannemer of stap in het bouwproces is keurig aangekondigd waardoor we precies wisten waar we aan toe waren.

Kortom; een zeer snelle maar zeer vakkundige realisatie en een zeer prettige communicatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.“

“Een scherpe prijsstelling, vakmanschap en een bijzonder goed contact.”

Vaassen | Helmond |

Lees verder

“Mijn ervaring met Novelbouw is uiterst positief te noemen. In het verleden heb ik met diverse andere aannemers gewerkt maar de samenwerking met Novelbouw overtrof alle verwachtingen. Een scherpe prijsstelling, vakmanschap en een bijzonder goed contact zijn de dingen die mij opvielen. Het aandragen van mogelijke besparingen om binnen het bouwbudget te blijven en oplossingen bedenken tijdens het bouwen horen daar ook bij. Ook na de bouw verliep het contact prima en werd ik niet geconfronteerd met onverwachte rekeningen voor meerwerk. Als ik ooit mensen spreek die een goede aannemer zoeken verwijs ik ze met een gerust hart naar Novelbouw.“

“Zij hebben laten zien dat ze een project perfect tot in de puntjes verzorgen en afronden.”

Frans en Franca Thans | De Mortel | Nieuwbouw woning

Lees verder

“Bij de bouw van onze woning heeft Novelbouw laten zien dat zij een project perfect tot in de puntjes kunnen verzorgen en afronden. Wij hebben op een prettige manier samengewerkt met Novelbouw. Zijn zeer tevreden , een goed gedisciplineerd bedrijf dat zijn afspraken nakomt . Wij hebben samen op een prettige manier deze bouw kunnen realiseren. Wij kijken met tevredenheid terug.“

“Wij wisten niet dat bouwen zo gemakkelijk kon gaan.”

Nooijen Montage | Milheeze | Nieuwbouw woning & bedrijfshal

Lees verder

“In 2005 ging er een wens voor ons in vervulling. We kregen bouwgrond toegewezen op het industrieterrein in Milheeze. Na een kleine zoektocht naar een geschikte aannemer voor de bouw van onze woning en bedrijfshal kwamen we in contact met Novelbouw. Vanaf dat moment ging de bal snel rollen. In maart 2006 zijn we gestart met bouwen. De zeer betrokken medewerkers en de goede organisatie van Novelbouw zorgden voor een perfecte samenwerking. En dat resulteerde in een bouwproject waarbij we na 8 maanden ons nieuwe huis en de bedrijfshal konden betrekken! Kort samengevat; een genot om mee te werken. Wij wisten niet dat bouwen zo gemakkelijk kon gaan!”

“Met zoveel vertrouwen je levensproject uit handen geven, dat voelt gewoon goed.”

Dhr. & Mevr. Reijnders | Bakel | Nieuwbouw woning

Lees verder

“Plannen om te bouwen hadden we al lang. We hebben lange tijd onze oren goed te luisteren gelegd en onze ogen de kost gegeven bij de keuze van een aannemer voor onze toekomstige bouw. We hoorden alleen maar lovende geluiden over Novelbouw, dus wij twijfelden niet aan deze samenwerking. Al vanaf het eerste gesprek bij de offerte hadden wij een goed gevoel bij de praktische ideeën en de oprechte meningen van Novelbouw. Na een aantal gesprekken vielen de puzzelstukjes voor ons in elkaar: zo moet het worden en Novelbouw moet het gaan maken!

“Weer of geen weer, de mannen van Novelbouw zijn er gewoon.”

Dhr. Van der Velden | Bakel | Verbouw woning

Lees verder

Via een collega -ondernemer in Bakel ben ik voor de verbouwing van mijn woning bij Novelbouw terecht gekomen. De snelle en zeer correcte afhandeling van de offerte, het geven van bruikbare tips, de eerlijkheid en de referenties gaven voor mij de doorslag om met Novelbouw in zee te gaan. Exact volgens planning, met alle nauwkeurigheid en inzet van personeel en leidinggevende is onze verbouwing super verlopen. De overlast is tot een minimum beperkt. De nazorg en afwikkeling waren even snel en correct als de offerte en uitvoering van de verbouwing. Novelbouw is het aanbevelen waard.

“Communicatie en samenwerking waar je letterlijk op kunt bouwen.”

Dhr. v. Asten & Mevr. Beekmans | Aarle-Rixtel | Nieuwbouw woning

Lees verder

“In 2007 kregen wij de kans om in het buitengebeid van Aarle-Rixtel een woning te bouwen. Via kennissen kwamen wij in contact met Novelbouw. Een bouwbedrijf gerund door jonge mensen met een heldere kijk op het begrip bouwen en met zeer veel kennis van zaken. De door ons aangeleverde stukken werden bekeken en waar nodig en/of mogelijk kwamen zij met voorstellen tot verbetering. Alle ruimte tot overleg tijdens de bouw leidde tot een goede chemie. Dit alles, in combinatie met een goede prijs-, kwaliteitsverhouding, maakt dat onze woondroom helemaal is uitgekomen. Inmiddels wonen wij in een in een prachtige woning in een landelijke Brabantse stijl. We zouden zo weer met Novelbouw in zee gaan.”