Uw vertrouwde bouwpartner

Novelbouw is gevestigd in Bakel en sinds 2006 actief als aannemer.

We zijn ondertussen uitgegroeid tot een middelgrote aannemersbedrijf met circa 20 vaste medewerkers. Met ons team richten we ons voornamelijk op de particuliere sector in de omgeving Zuidoost-Brabant en Noord Limburg. Je kunt hierbij denken aan het realiseren van nieuwbouwwoningen, maar je kunt ook bij ons terecht voor een complete verbouwing of renovatie. Ook verzorgen we klussen zoals het plaatsen van een dakkapel of erker.

Op zakelijk gebied zijn we actief in de projectwoningbouw, grotere complexen en de ontwikkeling van commercieel vastgoed.

“Afspraak is afspraak” is de bij ons geldende norm. We vinden het als team belangrijk om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren en een eindresultaat te bieden waar we zelf trots op zijn. Dit kunnen we behalen doordat we communicatief open zijn, naar elkaar, maar ook naar de klant. Zo komt niemand voor vervelende verrassingen te staan.

We investeren in ons ‘Novelteam’, door de jeugd op te leiden, met oog op de toekomst. Werksfeer is een zeer belangrijke pijler, we dragen er dan ook zorg voor dat deze zo optimaal mogelijk blijft.

Onze kernwaardes

Garantie

Door aangesloten te zijn bij BouwGarant en Woningborg NV biedt Novelbouw naast kwaliteit ook zekerheid. Deze markleiders op het gebied van afbouwgarantie en insolventie-verzekeringen stellen strenge eisen op het gebied van liquiditeit, certificering, diplomering en ervaring van de aangesloten bedrijven. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het (ver)bouwen onder één van deze garantieregelingen.

Kwaliteit

Om het kennisniveau intern op peil te houden zijn we lid van Bouwend Nederland. Ook zijn we een erkend leerbedrijf bij S-BB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven).

Ons team

Bernard

Bernard van den Heuvel

Aannemer, Projectontwikkelaar

Arno

Arno Nooijen

Verkoopbegeleiding

Carlo

Carlo van Horssen

Uitvoering

Marlie

Marlie Bouwmans

HR-Office Manager, Financieel

Luuk

Luuk Keunen

Projectbureau

Lisa

Lisa Boumans

Werkvoorbereider, WKB-coördinator

Rens

Rens Maas

Technisch tekenaar, Werkvoorbeider