Uw vertrouwde bouwpartner

Verbouwen zonder kopzorgen

Novelbouw werkt met een compact team van enthousiaste bouwprofessionals die gedurende uw verbouwingsproject altijd voor u klaarstaan. Wij maken heldere afspraken en u heeft altijd korte lijnen met onze medewerkers. Wij zorgen er altijd voor dat de verbouwing zo min mogelijk effect heeft op de leefbaarheid van uw woning, kantoor of gebouw.

Al vanaf uw eerste plannen om te verbouwen bekijken wij of uw verbouwwensen (bouwtechnisch) haalbaar zijn en adviseren wij u met een realistische budgetbepaling. Tijdens de ontwerpfase spelen wij een grote rol omdat we slimme en praktische bouwtips geven die bijvoorbeeld een grote bijdrage in de budgetbeheersing hebben. Als het ontwerp definitief is dan weet u precies waar u aan toe bent voor wat betreft kosten, planning en uitvoering. Zo gaan we perfect voorbereid aan de slag!

Onze aanpak

Duidelijke aanpak

  • zichtbaar in alle fases

Novelbouw werkt volgens een duidelijke, transparante aanpak. Dit geldt niet alleen voor wat er op de bouwlocatie gebeurt, maar ook tijdens de voorbereiding en planning vanuit kantoor. Ons team is op de hoogte van wat er speelt.

Heldere communicatie

  • helder en transparant

We geven en nemen ruimte en tijd voor duidelijke communicatie. Verhelderende contactmomenten en korte lijnen zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de status van het project. Duidelijke afspraken zijn van belang om tot een goed eindproduct te komen.

Professioneel advies

  • onze expertise, jouw ideeën

Jouw wensen en ideeën vertalen we naar een realistisch en haalbaar plan. Onze experts geven je deskundig advies in wat wel of niet uitvoerbaar is. Samen bedenken en adviseren we graag om zo tot de beste en gewenste resultaten te komen.

Strakke planning

  • korte lijntjes

Wij werken met een strakke en bovenal realistische planning, daar kun je op rekenen! Van ontwerp tot oplevering; de kwaliteit en realisatie van een droomproject is voor ons net zo belangrijk als voor de toekomstige gebruiker. Ons ervaren team werkt netjes en in goed overleg. Zo doen we er alles aan dat iedereen het bouwproces met plezier en vertrouwen ervaart.

Recent opgeleverd

  • Van den Boom – Helmondsestraat, Bakel

    Renovatie bestaande woning uit 1950

  • "Prettig samengewerkt. Goed en deskundig personeel. Afspraken goed nagekomen"