Uw vertrouwde bouwpartner

Utiliteit als specialiteit

De kracht van het flexibele team van Novelbouw is dat we in korte tijd grote projecten opleveren. Niet door zo snel mogelijk, maar zo gestructureerd mogelijk te werken. Denk hierbij aan een bedrijfspand, kantoor, winkel, hotel of logies. Novelbouw is hierin een goede advies- en projectpartner omdat we meer dan 15 jaar ervaring met utiliteitsprojecten hebben. Wij begeleiden van ontwerp- tot opleveringsfase en adviseren slimme bouwtechnische oplossingen. Met ons aan je zij bouw je altijd binnen het gestelde budget. Het komt vaak voor dat we een bedrijfspand bouwen of uitbreiden terwijl de bedrijfswerkzaamheden op hetzelfde terrein gewoon doorlopen. Als dit het geval is, dan zorgen wij voor een zo optimaal mogelijke leef- en werkbaarheid in en om het bedrijf. Dit begint met een slimme inrichting van het bouwterrein. Tijdens de bouw heb je te maken met één vast aanspreekpunt. Hij/Zij weet alles van het project en zorgt voor een haalbare en vlotte planning. Zo heb je korte lijnen en weet je precies waar je aan toe bent.

Onze aanpak

Duidelijke aanpak

 • zichtbaar in alle fases

Novelbouw werkt volgens een duidelijke, transparante aanpak. Dit geldt niet alleen voor wat er op de bouwlocatie gebeurt, maar ook tijdens de voorbereiding en planning vanuit kantoor. Ons team is op de hoogte van wat er speelt.

Heldere communicatie

 • helder en transparant

We geven en nemen ruimte en tijd voor duidelijke communicatie. Verhelderende contactmomenten en korte lijnen zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de status van het project. Duidelijke afspraken zijn van belang om tot een goed eindproduct te komen.

Professioneel advies

 • onze expertise, jouw ideeën

Jouw wensen en ideeën vertalen we naar een realistisch en haalbaar plan. Onze experts geven je deskundig advies in wat wel of niet uitvoerbaar is. Samen bedenken en adviseren we graag om zo tot de beste en gewenste resultaten te komen.

Strakke planning

 • korte lijntjes

Wij werken met een strakke en bovenal realistische planning, daar kun je op rekenen! Van ontwerp tot oplevering; de kwaliteit en realisatie van een droomproject is voor ons net zo belangrijk als voor de toekomstige gebruiker. Ons ervaren team werkt netjes en in goed overleg. Zo doen we er alles aan dat iedereen het bouwproces met plezier en vertrouwen ervaart.

Recent opgeleverd

 • Perfect – Milheesestraat, Milheeze

  Een functionele bedrijfshal gelegen in Milheeze.

 • "Koning Koudetechniek is gewend om onder hoge tijdsdruk te presteren. Novel Bouw heeft bewezen dat zij hier prima in mee kunnen. In april akkoord gegeven voor bouw loopbrug en uitbreiding kantoren inpandig. Strak op planning en alles precies volgens afspraak. Bedankt voor het voltooien van deze uitdagende opdracht en de fijne samenwerking."

 • Koning Koudetechniek – Papenrijt, Bakel

  Een loopbrug tussen twee bedrijfsgebouwen in.

 • Dutch Expat Shop – Keukenbeemd, Beek en Donk

  Een bedrijfsgebouw gelegen in Beek en Donk.

 • "Fijne persoonlijke contacten en gerealiseerd volgens planning."